Παραγγελίες / επικοινωνία στο 210 95 14 174 & info@different-baby.gr
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ BOX NOW
1932

Πλάκα, 1932.

Εκεί άρχισαν όλα.
Κάθε πρωί, ο παππούς ο Γιάννης άνοιγε το κατάστημά του,
με την επωνυμία «Παλαιολόγος», και καταπιανόταν με την αγαπημένη του ασχολία: να φτιάχνει χειροποίητα βρεφικά καρότσια, κούνιες, ποδήλατα & αμαξάκια από μέταλλο, αλλά και παιδικά παιχνίδια, που γίνονταν ανάρπαστα από τις οικογένειες της εποχής.

Επί 35 χρόνια το μεράκι του παππού παρέμενε ίδιο, το μόνο που άλλαζε ήταν ο τόπος όπου αφοσιωνόταν στην τέχνη του: από το 1940 έως το 1960 στην οδό Λεμπέση 1, στην Ακρόπολη, και από το 1960 σε ένα υπόγειο στην Εσπερίδων 54, στην Καλλιθέα. Το 1967, μετέφερε το εργαστήριό του λίγο πιο πέρα, στην Εσπερίδων 67 & Αγίων Πάντων 70, όπου και παραμένει η έδρα της επιχείρησης έως σήμερα.

Το 1968, ο γιος του, Μπάμπης, ανέλαβε να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση, ανοίγοντας επιπλέον στην οδό Θησέως 103 ένα από τα πρώτα καταστήματα βρεφικών ειδών στην Καλλιθέα. Όντας όμως άνθρωπος που έβλεπε μπροστά, δεν άργησε να καταλάβει πως έπρεπε να διευρύνει την ποικιλία των προϊόντων που μπορούσε κανείς να βρει στο κατάστημα «Παλαιολόγος».

Έτσι, δίπλα στα μεταλλικά χειροποίητα είδη, ξεκίνησε και την εμπορία βρεφικών και παιδικών προϊόντων, για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Δεκαπέντε χρόνια μετά, τα καταστήματα στην Καλλιθέα είχαν αυξηθεί σε τρία και το όνομα «Παλαιολόγος» είχε συνδεθεί με τη φροντίδα των παιδιών όλων των νοτίων προαστίων.

1968
Different Baby fox
1995

Το 1995, η τρίτη γενιά άρχισε να συμμετέχει στην οικογενειακή παράδοση. Στην αρχή, ο νέος Γιάννης πέρναγε μόνο τα καλοκαίρια του ανάμεσα στην ποικιλία των προϊόντων των καταστημάτων.

Το 2004, όμως, ανέλαβε πλέον εκείνος να οδηγήσει την οικογενειακή επιχείρηση στη νέα της εποχή. Σε μια εποχή που, πέρα από συνεργασίες με διεθνείς εταιρείες στον χώρο των βρεφικών και παιδικών ειδών, έφερε και άνοιγμα στον τομέα της ένδυσης ενηλίκων, με την εισαγωγή προϊόντων Kukuxumusu.

Το 2014, η εταιρεία «Παλαιολόγος» εγκαινίασε το πρώτο της ηλεκτρονικό κατάστημα, το Different Store, τονίζοντας από τη μία τη διαχρονική αγάπη της οικογένειας για είδη που ξεχωρίζουν με την αισθητική και την ποιότητά τους, και από την άλλη τη διαφορετική ενέργεια και τον αέρα που έφερνε μαζί του ο νεότερος Γιάννης Παλαιολόγος.

Σήμερα, τιμώντας κοντά έναν αιώνα οικογενειακής ιστορίας και αφοσίωσης στον χώρο των βρεφικών ειδών, το εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Different Baby, «αδερφάκι» του Different Store, βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε τον κόσμο του παιδιού σας ξεχωριστό!

Είδη ένδυσης, χαριτωμένα προϊόντα διακόσμησης και παιχνιδιού, τρυφερά είδη ύπνου, ποικιλία από αξεσουάρ για το σπίτι και για τη βόλτα, από επώνυμα brands όπως Laken, My Bags, Bemini, Kiokids κ.ά., φέρνουν χρώμα και χαρά στη ζωή του παιδιού και πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα των γονιών του.

2021
Different Baby fox

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Different Baby!